HTTK 2020

Beste TTV Hoogland lid of ex-lid,

Het is weer zover! De 68e editie van de Hooglandse Tafeltenniskampioenschappen vindt plaats op zaterdag 4 januari 2020 in de Sporthal de Bieshaar aan de Breelandhof 8 te Hoogland.

Alle leden van TTVH Hoogland of ex-leden kunnen zich nu aanmelden via het onderstaande online inschrijfformulier (zie link hieronder). Lees voor het invullen goed de regels die te vinden zijn op de eerste pagina van het online inschrijfformulier.

Meld je nu aan voor de Hooglandse Kampioenschappen 2020 op zaterdag 4 januari. Aanmelden kan tot 27 december 2019 via deze link:

Ook dit jaar hebben we weer een recreanten klasse. Spelers die nog geen competitie gespeeld hebben mogen hieraan meedoen, tenzij zij liever met de competitie spelers meedoen. Speel je wel competitie maar denk je dat de recreanten klasse iets meer voor jou is, dan is het ook toegestaan om je daar voor in te schrijven.

Het avondeten na afloop van het toernooi gaat hetzelfde als vorig jaar. Tijdens het toernooi kunnen deelnemers voor 17:00 in de kantine uit verschillende menukaarten een keuze maken voor een maaltijd (chinees, pizza, Hollandse maaltijd, patat of anders). Geef in de enquête aan waar de voorkeur naar uitgaat en welke leverancier je in gedachten hebt.

Tot de Hooglandse Kampioenschappen!